Autocars Coll

El nom Coll ve de l’empresa Autocars Coll que es va fundar l’any 1996 per Josep Coll i Lara, empresari i xofer amb àmplia experiència en el sector.

La seu de l’empresa estava situada a Cornellà del Terri però l’any 2010 es trasllada a Porqueres, on compta actualment amb unes noves i modernes instal·lacions i uns amplis garatges on encabir tota la seva flota autocars i vehicles i així com també les seves oficines centrals.

L’empresa Autocars Coll està acuradament gestionada amb eficiència d’una manera professional i familiar alhora, a càrrec de:

  • Josep Coll, com a Gerent.
  • Albert Coll, com a Cap de Personal i Manteniment.
  • Alba Coll, com a Administrativa.

 

Actualment l’empresa Autocars Coll compta amb una moderna flota d’11 autocars, des del més petit de 19 places, 25 places, 30 places, 38 places, 55 places i el més gran de 60 places.

Tots els nostres autocars disposen de les òptimes garanties de seguretat homologades.

La nostra empresa es basa en l’experiència, la seriositat i l’eficiència, amb un servei on es prima la puntualitat, la professionalitat dels xofers i un acurat manteniment dels nostres autocars, preparats tant mecànicament com a nivell de neteja i comoditat interior per tal d’oferir sempre el millor servei.